TopGolfbiljart THISSEN  gebruikt voor Belgisch Kampioenschap

PRODUCTBESCHRIJVING  Model         Speelveld      Buitenafmeting  Nodige ruimte  Leisteen Steelblock  180 x 90 cm  206 x 116 cm 466 x 376 cm 1-delig 40 mm Hardhouten massieve band voorzien van de beste kwaliteit rubber P37 *Aluminium bevestigingsstuk voor balkap *Diamonds *Geanodiseerde toppen - doeltoppen onderaan gekarteld *40 mm leisteen *Zwaar stalen frame *Energiezuinige verwarming met afleesbare display *Muntproever  Deze tafel is afgewerkt met een massief hardhouten band.  De verticale bevestiging van de banden zorgt voor een enorm krachtige sluiting tegen de leisteen.  Dit heeft als resutaat een zeer preciese en zachte afstoot.  Als rubber gebruiken wij de hoogste kwaliteit profiel P37, de norm voor alle Europese- en wereldcompetities biljart. Ook aan de balklep is gedacht.  Zo heeft elke Steelblock een aluminium achterstuk wat ervoor zorgt dat de balklep aan ieder doel een perfect gelijke hellingsgraad heeft. Nooit geen losse balklep meer die het doelen beïnvloedt. Het frame van de Steelblock is volledig uit staal gemaakt. Voor de bevestiging van de poten zijn maar liefst 24 bouten gebruikt met als resultaat een biljart die staat als een rots en dus nooit ‘trilt’. De fijn geslepen leisteen (40 mm) rust op een zwaar stalen chassis.  Dit staat op stalen poten (met RVS omhulsel) om een zeer stabiel geheel te vormen. De aluminium toppen zijn geanodiseerd om het verkleuren en vuil worden tegen te gaan. Om het 'open spelen' van de doeltoppen te vermijden zijn deze onderaan gekarteld. Alle toppen worden langs boven bevestigd, wat het vernieuwen van het laken veel vergemakkelijkt. De verwarming ligt op een hittebestendige en isolerende plaat en sluit zo goed mogelijk aan tot in de hoeken van het frame. Daardoor is er weinig energieverlies en een mooie verdeling van de warmte. De temperatuur van de leisteen verschijnt op de display en kan met de thermostaat op het gewenste aantal graden afgesteld worden (max. 50°C). Het spreekt voor zich dat dit biljart voldoet aan alle B.G.B. normen, geschikt voor competitie. Getest en goedgekeurd op het Belgisch Kampioenschap Golfbiljart. Deze tafel is steeds voorzien van verwarming met thermostaat, muntinworp, Simonis 300 Rapide laken en wordt geleverd met volgende toebehoren: 4 keu's + rekje, ballen Deluxe Competitie golfbiljart, krijt.  ESPA Biljarts verdeeld deze Golfbiljart voor West Vlaanderen.  Prijs 5.220.00€ ibtw.  Steelband = 5.640.00€  Tornooitafel 4.685€

PRODUCTBESCHRIJVING

Model         Speelveld      Buitenafmeting  Nodige ruimte  Leisteen

Steelblock  180 x 90 cm  206 x 116 cm 466 x 376 cm 1-delig 40 mm

Hardhouten massieve band voorzien van de beste kwaliteit rubber P37

*Aluminium bevestigingsstuk voor balkap

*Diamonds

*Geanodiseerde toppen - doeltoppen onderaan gekarteld

*40 mm leisteen

*Zwaar stalen frame

*Energiezuinige verwarming met afleesbare display

*Muntproever


Deze tafel is afgewerkt met een massief hardhouten band.  De verticale bevestiging van de banden zorgt voor een enorm krachtige sluiting tegen de leisteen.  Dit heeft als resutaat een zeer preciese en zachte afstoot.  Als rubber gebruiken wij de hoogste kwaliteit profiel P37, de norm voor alle Europese- en wereldcompetities biljart.

Ook aan de balklep is gedacht.  Zo heeft elke Steelblock een aluminium achterstuk wat ervoor zorgt dat de balklep aan ieder doel een perfect gelijke hellingsgraad heeft. Nooit geen losse balklep meer die het doelen beïnvloedt.

Het frame van de Steelblock is volledig uit staal gemaakt. Voor de bevestiging van de poten zijn maar liefst 24 bouten gebruikt met als resultaat een biljart die staat als een rots en dus nooit ‘trilt’.

De fijn geslepen leisteen (40 mm) rust op een zwaar stalen chassis.  Dit staat op stalen poten (met RVS omhulsel) om een zeer stabiel geheel te vormen.

De aluminium toppen zijn geanodiseerd om het verkleuren en vuil worden tegen te gaan. Om het 'open spelen' van de doeltoppen te vermijden zijn deze onderaan gekarteld. Alle toppen worden langs boven bevestigd, wat het vernieuwen van het laken veel vergemakkelijkt.

De verwarming ligt op een hittebestendige en isolerende plaat en sluit zo goed mogelijk aan tot in de hoeken van het frame. Daardoor is er weinig energieverlies en een mooie verdeling van de warmte. De temperatuur van de leisteen verschijnt op de display en kan met de thermostaat op het gewenste aantal graden afgesteld worden (max. 50°C).

Het spreekt voor zich dat dit biljart voldoet aan alle B.G.B. normen, geschikt voor competitie. Getest en goedgekeurd op het Belgisch Kampioenschap Golfbiljart.
Deze tafel is steeds voorzien van verwarming met thermostaat, muntinworp, Simonis 300 Rapide laken en wordt geleverd met volgende toebehoren: 4 keu's + rekje, ballen Deluxe Competitie golfbiljart, krijt.

ESPA Biljarts verdeeld deze Golfbiljart voor West Vlaanderen.

Prijs 5.220.00€ ibtw.  Steelband = 5.640.00€  Tornooitafel 4.685€

Speciaal gemaakt voor thuisgebruik.

Golfbiljart combi eettafel model Sidney, te gebruiken als eettafel prijs= € 4.750 inclusief afdekplaten 2dlg.
leisteen 1dlg  30mm - Artemis rubber - massief hout - metalen onderstel  Optie : liftsysteem € 895.

Golfbiljart merk VERHOEVEN  model Black Magic.  Top kwaliteit competitie biljart - 45mm 1dlg leiplaat - verwarming elektronisch + isolatie - muntiworp.
prijs € 4.995 incl. BTW.

Gabriels Imperator
High-end wedstrijdtafel, model op 2 kolommen, 8 stelpoten, stalen frame bestaande uit 3 HEB 100x100 profiel. Dit frame is voorzien van 18 regelpunten voor de fijnregeling van het speelvlak, dewelke 3-delig is uitgevoerd en een dikte heeft van 50MM. Banden zijn gebouwd uit een hardhout - composiet en afgewerkt met High-Pressure Laminaat dat beschikbaar is in diverse uitvoeringen. Banden zijn steeds voorzien van Kleber P37 rubbers voor speelmaat 254 en Astro Pro P37 rubbers voor de speelmaten 230x115cm en 210x105cm. Tafel wordt geleverd met een verwarmingssysteem met een vermogen van 600 (800 Watt spmt. 254), een programmeerbare thermostaat met remote-control en een laken Simonis 300 in kleur naar keuze. Op de Imperator zijn 22 Wereldkampioenschappen, 12 UMB Wereldbeker toernooien gespeeld en werd eveneens het nieuwe wereldrecord "hoogste gemiddelde"van 8.660 gevestigd door Eddy Merckx.
Prijs voor 2m10 = € 5.335    2m30 = 5.550     2m54= € 7.125      2m84 = € 8.600 incl. BTW & toebehoren inbegrepen. Kan alleen op gelijkvloers geplaatst worden

Gabriels model KRONOS
High-end wedstrijdtafel, opvolger van de Imperator. De tafel rust op 4 massief granieten voeten. Onderstel is een staalconstructie met 4 regelpoten en een uitzonderlijk zwaar uitgevoerd frame in HEB 100 profiel, voorzien van 27 regelpunten voor de fijnregeling van de 3-delige Granieten speelplaat van 60 mm dik. Nieuwe bandconstructie op basis van NFC (Natural Fiber Composite) wat een uitzonderlijke hoge en regelmatige densiteit heeft, afwerking met HPL (High Pressure Laminate) in diverse uitvoeringen naar keuze. Banden voorzien van Kleber P37rubbers. Tafel wordt geleverd met een nieuw, geïsoleerd verwarmingssysteem met een vermogen van 1000 Watt, voorzien van een programmeerbare thermostaat met afstandsbediening alsook een laken Simonis 300 Rapide in kleur naar keuze. Artikelnummer: GKR284CHH1MBLG De Kronos werd in 2011 in Wenen tijdens UMB Wereldbeker Driebanden geintroduceerd met direct een nieuw wereldrecord algemeen toernooigemiddelde 2.420 door Frederic Caudron. Deze tafel zal voor alle UMB Wereldbekers en WK's gebruikt worden.

Prijzen: 2m10 = € 6.225    2m30 = € 6.490     2m84 = € 10.125 incl. BTW  & toebehoren inbegrepen.
Kan alleen op gelijkvloers geplaatst worden

Biljarts VERHOEVEN   Belgisch Topkwaliteit

Deluxe
Banden opliggend, langs onder geschroefd; afwerking: mahoniekleur. Leisteen 3-delig. Frame: massief hout
De Luxe heeft metalen poten en omkasting van melamine.
Verwarming met thermostaat (in optie: elektronisch digitaal regelbaar).
Afmetingen:  2.10 m x 1.05 m en 2.30 m x 1.15 m - 4 regelpoten.

Metal 2001

Banden opliggend, langs onder geschroefd; afwerking: tropisch hardhout - Leisteen driedelig - Frame : metaal
Metaal 2001 heeft metalen poten met tussenplaten van melamine.
Verwarming met thermostaat (in optie: elektronisch digitaal regelbaar).
Afmetingen:
2.10 m x 1.05 m en 2.30 m x 1.15 m - 4 regelpoten.

Classic
Banden opliggend, langs onder geschroefd; afwerking: mahoniekleur. Lei driedelig -Frame : multiplex mahonie afwerking.
Classic heeft massief houten poten.      Verwarming met thermostaat (in optie: elektronisch digitaal regelbaar).
Afmetingen: 2.10 m x 1.05 m en 2.30 m x 1.15 m - 5 regelpoten.

Louis XIV

Banden 90°, pen en gat massief, éénmaal zijdelings geschroefd in de lei.  Lei ééndelig op de tafel van 2.10 m en 2.30 m, driedelig op de tafels van 2.10 m, 2.30 m en 2.84 m.
De frames zijn van multiplex, met mahonie afwerking. LouisXIV heeft massief mahonie poten, eik als optie. Verwarming met thermostaat (in optie: elektronisch digitaal regelbaar).
Afmetingen:   5 regelpoten: 2.10 m x 1.05 m.         6 regelpoten: 2.30 m x 1.15 m.   8 regelpoten: 2.84 m x 1.42 m.

President

Met banden in verstek volledig massief, dubbel zijdelings geschroefd.
Lei ééndelig op de tafel van 2.10 m en 2.30 m, driedelig op de tafels van 2.10 m, 2.30 m en 2.84 m.
Het frame is volledig van massief hout, net als het onderstel, dat met pennen en gaten verlijmd is. Verwarming met elektronische digitale thermostaat.        Voor de ‘final finishing touch’ van de banden zorgt de houtsoort bubinga.
Afmetingen:   6 regelpoten: 2.10 m x 1.05 m en 2.30 m x 1.15 m.       8 regelpoten: 2.84 m x 1.42 m.

Paramount.

Met banden in verstek volledig massief, dubbel zijdelings geschroefd.
Lei ééndelig op de tafel van 2.10 m en 2.30 m, driedelig op de tafels van 2.10 m, 2.30 m en 2.84 m.
Het frame is volledig van massief hout, net als het onderstel, dat met pennen en gaten verlijmd is. Verwarming met elektronische digitale thermostaat.             Voor de ‘final finishing touch’ van de banden zorgt de houtsoort wengé.
Afmetingen: 6 regelpoten: 2.10 m x 1.05 m en 2.30 m x 1.15 m.            8 regelpoten: 2.84 m x 1.42 m.

Leopold III

Met banden in verstek volledig massief, dubbel zijdelings geschroefd.
Lei ééndelig op de tafel van 2.10 m en 2.30 m, driedelig op de tafels van 2.10 m, 2.30 m en 2.84 m.
Deze biljarttafel heeft een dubbel frame met eiken afwerking en verwarming met elektronische digitale thermostaat.
Voor de ‘final finishing touch’ van de banden zorgt de houtsoort eik.
Afmetingen: 6 regelpoten: 2.10 m x 1.05 m en 2.30 m x 1.15 m.              8 regelpoten: 2.84 m x 1.42 m.

Bij al onze biljarts  zijn standaard toebehoren & btw inbegrepen in prijs, tenzij anders vermeld.
Levering & plaatsing 350€ op gelijkvloers en max 200km. Verdiep te bespreken.